WEBSHOP


Vi har desværre set os nødsaget til at lukke vores webshop, da fortjenesten var under det beløb det kostede at drive webshoppen. 

I stedet har vi valgt at ligge nogle billeder op af de få varer vi sælger her på siden, som du så kan bestille i mailformularen længere nede på denne side.

Fragt koster maks 35 kr.  køber du for over 500 kr. er der fri fagt. 


Herrenhut Stjerner/Adventsstjerner Kan købes hos vores samarbejdspartner gaedt.dk Hvis du skriver masihi i kommentarfeltet får vi procenter af ordren.


Willow Tree figurer kan købes hos vores samarbejdspartner gaedt.dk Hvis du skriver masihi i kommentarfeltet får vi procenter af ordren.


Alle bøger du finder på Lohse, Scandinavia og Prorex kan du bestille hos os og spare porto (og støtte missionsarbejdet)


Her kan du se vores katalog med plakater, postkort og pass it on kort. Katalog


Bestil varerne i kontaktformularen her under. 

 
 
 
 
 
 

Betaling
Varene reserveres i 3 hverdage fra vi sender en faktura og sendes hurtigst muligt, efter betalingen er registreret. Vælger du at afhente varene kan betalingen ske der. Er bankoverførslen ikke registreret efter 3 hverdage slettes ordren. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage før en bankoverførsel går igennem.


Fuld returret
Fortryder du dit køb, giver Masihi.dk fuld returret! Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varer, der returneres, skal tilbageleveres i væsentlig samme stand. De skal ledsages af faktura-kopi og i øvrigt leveres uden omkostninger for Masihi.dk

Der kan dog være nogle få tilbudsvare der ikke kan retuneres, dette vil stå under den enkelte vare.

Ved fremsendelse af anden erstatningsvare vil der på ny blive pålagt porto.
Der er ikke mulighed for at få penge retur, med mindre speciel aftale er indgået.

Ved afhentning gælder følgende regler:

Vi giver ikke pengene retur, men bytter gerne i op til 14 dage. Hvis du ikke finder noget at bytte varen til udstedes der tilgodebevis. 


Reklamation
- Er varen beskadiget eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan du reklamere. Varer der returneres med reklamation kan leveres til os uden omkostninger.


Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte vare samt tastefejl.


Fragt

Vi benytter os primært af Postnord og dine varer bliver sendt til nærmeste udleveringssted, når det er klar til afhentning får du besked fra Postnord. Vi benytter os af Gaedt Designs fragtaftale, der kan muligvis stå at pakken kommer fra dem. 


Registerpolitik
Bestillinger bliver gemt. Oplysningerne bliver overført til vores økonomisystem og bliver behandlet der. Vi beder kun om oplysninger, som vi skal bruge til bestilling og forsendelse. Oplysningerne bliver ikke anvendt af andre – og vil ikke blive givet eller solgt videre til andre.