Varer / Tilbud

Tilbud

Det er muligt at betale med MobilePay når handlen er gennemført.

Hunter Brown og Skyggens hemmelighed

 
Ny, kristen FANTASY serie, Kodebærerne bind 1

Beskrivelse:

NOGLE HEMMELIGHEDER SKAL MAN AFSLØRE
 
Mærkelige drømme. skrækindjagende monstre. overnaturlige syner.
 
Tag med Hunter Brown på rejse ind i en hemmelighedsfuld verden!
Hunter Brown og Skyggens hemmelighed er fyldt med spænding, drager, lyssværd, underlige væsener og en overnaturlig magt.
 
Hunter Brown havde slet ikke forestillet sig, at hans sommerferie skulle blive sådan. Og så er det endda kun begyndelsen på eventyret. Sidste skoledag inden ferien står Hunter Brown pludselig med en ældgammel bog og en nøgle i hånden. Han aner ikke, at den mystiske bog er døren til Solandria, en overnaturlig verden, der styres af Skyggen og hans skrækindjagende rædselsherredømme.
 
I Solandria slutter Hunter sig til Kodebærerne - toptrænede krigere, som kæmper mod Skyggen - men inden han er færdig med sin træning, bliver han sendt på en yderst farefuld mission. Hans liv er i fare, og Solandrias fremtid står på spil. Hunter Brown står over for en styrkeprøve med Skyggen og et slag for at redde sin sjæl fra en skæbne værre end døden.
 
Ved Hunter nok om Koden til at kunne afsløre Skyggens hemmelighed, eller vil sandheden være mere, end han kan bære?
 
I Hunter Brown og Skyggens hemmelighed kombinerer Christopher og Allan Miller, Miller Brothers, deres evner som forfattere og animatorer i en fantasy roman fyldt med spænding og action. Brødrene bor i Seattle, USA. De er uddannede computer animatorer og har bl.a. grundlagt Lumination Studios.


390 sider paperback

 

 

 

 

Tilbud
Lagerstatus: Ubegrænset antal
199,00 33,33 DKK
stk.
Hunter Brown og Skyggens hemmelighed
Masihi.dk | CVR: 35599150 | Sysselbjergvej 50, 6051 Almind